Att flyga wingsuit

De som flyger wingsuit utomhus sätter sig i ett flygplan som tar dem upp till några kilometers höjd. Och så finns det de som är ännu mer extrema och istället hoppar från höga klippor – BASE-jump. I båda fallen flyger de sina wingsuits tills det är dags att utlösa fallskärmen för att kunna landa.

Hos oss får du samma flygkänsla, men utan riskerna som utomhusflygning innebär.

Hos Indoor Wingsuit Stockholm gör du det som människan alltid drömt om – flyger som fågeln.

I vår världsunika vindtunnel kan alla – gamla som unga – flyga wingsuit själva redan vid första försöket. Du måste dock vara minst 7 år gammal och minst 120 cm lång för att flyga hos oss. Vi har också en maxvikt på 120 kg.

.

FRITT. MEN SÄKERT
Du flyger fritt i luften – uppåt/nedåt, åt sidorna och framåt/bakåt. Vårt egenutvecklade säkerhetssystem gör att du inte riskerar att slå i tunnelns väggar, tak eller golv.

Alla måste använda säkerhetssystemet till en början. Men den som återkommer till Indoor Wingsuit Stockholm och lär sig kontrollera sin flygteknik, kan efter certifiering flyga utan säkerhetssystem.

FÖRSTA GÅNGEN
Ett bra val vid ditt första besök hos Indoor Wingsuit Stockholm är ett Prova-på-paket. Då får du genomföra upplevelsen med hjälp av våra instruktörer – alla hör till världens bästa wingsuitpiloter.

Först får du en ordentlig genomgång. Sedan har du två flygsessioner med en total tid i luften på tre minuter –motsvarande två hopp från flygplan på fyra km höjd – inne i vår lutande vindtunnel.

Hela upplevelsen tar ungefär en och en halv timme. Din instruktör finns med dig hela vägen – i och utanför flygkammaren.