Vem kan flyga wingsuit? 

Nästan alla kan ta på sig en wingsuit och flyga i vår världsunika vindtunnel. Vi vill att du är minst 7 år gammal och minst 120 cm lång. Och så vill vi inte att du väger mer än 120 kg. Sedan ska du förstås inte ha några allvarliga problem med t ex axlar, nacke eller rygg som gör att det skulle vara olämpligt att flyga wingsuit. Eftersom du kommer att ha en säkerhetssele på dig, vill vi heller inte att du är gravid.

 

Flyg på riktigt med egna vingar, så här går det till:

Vi börjar med att gå igenom enkel flygteknik, lite om hur en wingsuit fungerar och lär dig några enkla tecken som vi använder inne i flykammaren. Sedan är det dags att ta på sig wingsuit och hjälm och … FLYGA! Vindhastigheten i flygkammaren justerar vi efter din längd, vikt och teknik. Vänta dig att få flyga fram i 90–130 km/h.

Efter flygningen blir det en liten debriefing av din instruktör – varva ner och få med dig lite tips och trix till nästa gång du besöker oss. För det hoppas och tror vi att du gör.

FLYG SOM EN SUPERHJÄLTE! FRÅN 7 ÅR

Att flyga wingsuit i en vindtunnel är en fantastisk upplevelse. Och världsunik; Indoor Wingsuit Stockholm är den första och enda lutande vindtunneln i världen.

Hos oss upplever du samma flygkänsla som de som hoppar från flygplan eller klippor har. Men hos oss är det helt riskfritt.

Boka flygtid Köp presentkort